PT8 (2012) Mesvac Cup 26.9.2020

Mesvac Cup
FC Kirkkonummi 12 -joukkue järjestää Mesvac-Cupin 2012-syntyneille pojille ja tytöille lauantaina 26.9. Kirkkonummen Masalassa Framnäsin tekonurmikentällä osoitteessa Masalantie 258, 02430 Masala.

Pelitapa on 5v5, maksimissaan 10 pelaajaa per joukkue. Peliaika on 1 x 20 minuuttia. Jokaiselle joukkueelle tulee vähintään kolme peliä. Noudatamme Suomen Palloliiton Kaikki pelaa -sääntöjä. Kaikki pelaajat saavat turnauksesta muistoksi mitalin. Lisäksi jaetaan yksi tsempparipalkinto per joukkue.

Alueella herkullinen buffet sekä muuta oheistoimintaa, kuten suosittu onnenpyörä, jossa mukana huimia palkintoja!

Ajankohtaista
Pelihalut ovat kaikilla varmasti kovat, joten nyt on aika ilmoittautua mukaan syysturnaukseen. Tämän voi tehdä hyvin mielin sillä seuraamme ja me järjestäjät noudatamme tarkasti sekä Palloliiton että viranomaisten ohjeistuksia vallitsevassa tilanteessa. Osallistujien turvallisuus on etusijalla ja siksi arvioimme kokonaistilannetta ja seuraamme tarkoin epidemian kehitystä. Turnauksen lähestyessä informoimme osallistuvia joukkueita tarkemmin mahdollisista eritysjärjestelyistä. Mikäli viranomaisohjeistukset niin edellyttävät, varaamme oikeuden muuttaa turnauksen kulkua.

Otteluohjelma

Osallistumismaksu
Osallistumismaksu on 60 € per joukkue. Seuraavat joukkueet 50 € per joukkue. Turnausmaksu laskutetaan joukkueilta lähempänä tapahtumaa. Joukkueille lähetetään myös kattava turnausinfo ennen tapahtumaa.

Stiina Vuorio
PT2012(a)fckirkkonummi.fi