S-Market Cup P6 (2015) la 5.6.2021 klo 9-18 – KAIKKI MUKAAN!

Aika ja paikka
S-Market Cup järjestetään Framnäsin tekonurmikentällä lauantaina 5.6.2021 klo 9.00–18.00.

Kentän osoite on Masalantie 258, 02430 Masala.

Kentän yhteydessä on käytössä puku- ja wc-tilat (jos rajoitukset sen sallivat).

Ilmoittaudu turnaukseen joukuettain TÄÄLTÄ.

Ilmoittauduthan viimeistään 21.5.2021

Osallistumismaksu
Turnauksen osallistumismaksu on 80€/joukkue. Saman seuran muut joukkueet 70€/joukkue.

Osallistumismaksu palautetaan 100% mikäli turnaus peruuntuu koronatilanteen vuoksi.

Ottelut
Noudatamme turnauksessa Palloliiton Kaikki Pelaa-sääntöjä. Pelimuoto 4 vs 4.

Palkinnot
Osallistumismitalit kaikille pelaajille.

Muuta
Turnauksen yhteydessä toimii myös suosittu Onnenpyörä, grilli ja Buffet! Maksuvälineenä käy yleisimmät maksukortit, MobilePay ja käteinen tasa-rahalla.

Ensiapu ja vakuutukset
Ensiavusta huolehtii ensisijaisesti jokainen joukkue itse. Kullakin osallistuvalla joukkueella tulee olla mukana riittävästi ensiaputarvikkeita, esimerkiksi kylmäpusseja. Myös järjestävällä joukkueella on ensiaputaitoisia henkilöitä paikalla koko turnauksen ajan.

Jokainen pelaaja pelaa omalla vastuulla. Suosittelemme hankkimaan harrastejalkapallon kattavan tapaturmavakuutuksen ennen turnausta. Järjestävä seura FC Kirkkonummi ei vakuuta osallistujia eikä vastaa mahdollisista henkilö- tai omaisuusvahingoista.

Lähin terveysasema on Kirkkonummen terveysasema, Virkatie 1, Kirkkonummi, puh. (09) 2968 3400 ja Jorvin päivystys, Turuntie 150, Espoo, p. (09) 4711. Yleinen hätänumero 112.

Pysäköinti
Parkkipaikkoja on turnauskentän yhteydessä, viereisen Nissnikun Yhtenäiskoulun pihalla sekä Masalantien toisella puolella kirjaston edessä. Pysäköinti on sallittua ainoastaan merkityille pysäköintipaikoille.

Koronaohjeistus
Seuraamme tilannetta ja suosituksia, sekä noudatamme kaikkia annettuja ohjeita.

Tervetuloa mukaan S-Market Cupiin Kirkkonummelle!

Lisätiedot:
Katja Pennanen, turnausvastaava, +358 50 571 6870 tai p2015@fckirkkonummi.fi