P9 (2012) Mesvac Cup 28.8.2021

FC Kirkkonummi P9 (2012) joukkue järjestää Mesvac Cup:n 2012-syntyneille 28.8.2021 Kirkkonummen tekonurmikentällä, osoitteessa Vanha Rantatie 8, 02400 Kirkkonummi.
Pelitapa on 5 vs. 5, maksimissaan 10 pelaajaa per joukkue. Peliaika 1 x 20 minuuttia. Jokaiselle joukkueelle tulee vähintään kolme peliä. Noudatamme Suomen Palloliiton Kaikki pelaa- sääntöjä. Kaikki pelaajat saavat turnauksesta muistoksi mitalin ja lisäksi jaetaan yksi tsemppari-palkinto per joukkue.

Alueella herkullinen buffet sekä muuta oheistoimintaa, kuten suosittu
onnenpyörä, jossa mukana huimia palkintoja!

Osallistumismaksu on 60 € per joukkue. Seuraavat joukkueet 50 € per joukkue. Turnausmaksu laskutetaan joukkueilta lähempänä tapahtumaa.

Joukkueille lähetetään myös kattava turnausinfo ennen tapahtumaa.

Ilmoittaudu mukaan turnaukseen 28.7.2021 mennessä TÄSTÄ

Seuraamme ja me järjestäjät noudatamme tarkasti sekä Palloliiton että viranomaisten ohjeistuksia vallitsevassa tilanteessa. Osallistujien turvallisuus on etusijalla ja siksi arvioimme kokonaistilannetta ja seuraamme tarkoin epidemian kehitystä. Turnauksen lähestyessä informoimme osallistuvia joukkueita tarkemmin mahdollisista erityisjärjestelyistä. Mikäli viranomais ohjeistukset niin edellyttävät, varaamme oikeuden muuttaa turnauksen kulkua.
Turnauksen yhteyshenkilö
Laura Aarnio