Aika ja paikka

Turnaus järjestetään Masalan tekonurmella, ns. Framilla, lauantaina 13.6.2020 klo 9.00–18.00.

Osoite on Masalantie 258, 02430 Masala.

Kentän yhteydessä on käytettävissä uudet pukuhuonetilat suihkuineen.

Turnauksen yhteydessä toimii myös buffet, jossa tarjolla mm. kahvia, teetä, virvokkeita, täytettyä voileipiä, suolaista piirakkaa, hedelmiä yms. Maksuvälineenä käy yleisimmät maksukortit, MobilePay ja käteinen tasa-rahalla.

Ilmittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt, ja turnaus on täynnä.

Järjestävän joukkueen lisäksi osallistuu 9 muuta joukkuetta.

Kisatoimisto

Joukkueet ilmoittautuvat turnaustoimistossa puoli tuntia ennen ensimmäisen pelinsä alkua. Pelaajaluettelo (pelinumerot sekä etu- ja sukunimi) on toimitettava joko etukäteen osoitteeseen ghitaleikkila@gmail.com tai ilmoittautumisen yhteydessä toimistoon.

Ensiapu ja vakuutukset

Ensiavusta huolehtii ensisijaisesti jokainen joukkue itse. Kullakin osallistuvalla joukkueella tulee olla mukana riittävästi ensiaputarvikkeita, esimerkiksi kylmäpusseja. Myös järjestävällä joukkueella on ensiaputaitoisia henkilöitä paikalla koko turnauksen ajan.

Jokainen pelaaja pelaa omalla vastuulla. Suosittelemme hankkimaan harrastejalkapallon kattavan tapaturmavakuutuksen ennen turnausta. Järjestävä seura FC Kirkkonummi ei vakuuta osallistujia eikä vastaa mahdollisista henkilö- tai omaisuusvahingoista.

Lähin terveysasema on Kirkkonummen terveysasema, Virkatie 1, Kirkkonummi, puh. (09) 2968 3400 ja Jorvin päivystys, Turuntie 150, Espoo, p. (09) 4711. Yleinen hätänumero 112.

Pysäköinti

Parkkipaikkoja on turnauskentän yhteydessä, viereisen Nissnikun Yhtenäiskoulun pihalla sekä Masalantien toisella puolella kirjaston edessä. Pysäköinti on sallittua ainoastaan merkityille pysäköintipaikoille.

Pelisäännöt

Turnauksessa noudatetaan Palloliiton Etelän alueen 7 vs 7 -kotikenttäharrastesarjan pelisääntöjä ja määräyksiä seuraavin täsmennyksin ja poikkeuksin:

 • Turnaus on harrastejalkapalloturnaus ja turnaukseen saa osallistua korkeintaan 5. divisioonassa pelaavat joukkueet. Poikkeuksena joukkueessa voi olla mukana myös korkeintaan 4. divisioonan pelaajia, joista kerralla saa olla kentällä enintään 2.
 • Pelimuoto 7 vs 7
 • Peliaika 1×25 min.
 • Ottelun saa aloittaa 5:lla pelaajalla
 • Maalipotku mistä tahansa rangaistusalueelta
 • Maalipotku ei saa kantaa ilmassa yli keskiviivan koskematta pelaajaan. Rikkeen sattuessa peli jatkuu vastajoukkueen epäsuoralla vapaapotkulla keskiviivalta
 • Maalipotkun tai vapaapotkun voi vastaanottaa rangaistusalueen sisällä
 • Maalivahti ei saa potkaista palloa käsistään eikä heittää sitä ilmassa yli keskiviivan. Rikkomuksen sattuessa peli jatkuu vastajoukkueen epäsuoralla vapaapotkulla keskiviivalta
 • Turnauksessa ei käytetä paitsiosääntöä
 • Erikoistilanteissa vastustajan etäisyys vähintään 5,5 metriä pallosta
 • Rangaistuspotku suoritetaan 7,5 metrin päässä maalista
 • Normaali rajaheitto
 • Vaihtoon lähtevän pelaajan on poistuttava kentältä lähimmän rajaviivan yli.

Sijoitukset

Pelin voitosta saa kolme, tasapelistä yhden ja tappiosta nolla pistettä. Joukkueiden tasapisteissä sijoituksen ratkaisee:

1) Keskinäisen pelin/keskinäisten pelien tulos 2) Kaikkien pelien maaliero 3) Peleissä tehtyjen maalien lukumäärä

4) Arpa

 • Sijoituspeleissä pelin päättyessä varsinaisella peliajalla tasan, järjestetään rangaistuspotkukilpailu. Rangaistuspotkukilpailu suoritetaan kolmella pelaajalla ja tämän jälkeen pelaaja kerrallaan kunnes ratkaisu on selvä. Rangaistuspotkukilpailuun osallistuvat pelaajat valitaan ottelun päättyessä kentällä olevista pelaajista.

Palkinnot

Turnauksen kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalein. Lisäksi jokaisen joukkueen tsemppari saa yllätyspalkinnon.

Tsempparin valitsee jokainen joukkue keskuudestaan itse valitseminsa perustein.

Apua kipuihin ja jumeihin

Hierojat Mia Honkanen (Facebookissa Urheiluhieroja Mia Honkanen, ortopedisen osteopatian opiskelija) ja Anni Arvi-lommi (Kehon kunto ja huolto Anni Arvilommi) tekevät otteluiden välissä teippauksia ja 15 minuutin palauttavia hierontoja 13 euron edulliseen hintaan klo 11-16. Maksutavat MobilePay, yleisimmät maksukortit tai käteinen tasarahalla.

Oheistoiminta ja lämmittely

Turnauskenttä sijaitsee urheilupuistossa, jossa on monipuoliset urheilumahdollisuudet, mm. koripallo-, tennis- ja rantalentopallokentät. Näitä voi hyödyntää lämmittelyyn ja ajanviettoon otteluiden välillä. Kannattaa siis ottaa jalkapallon lisäksi muitakin pelivälineitä mukaan!

Koronaohjeistus

 • Turnaukseen ei tule osallistua, mikäli henkilöllä on lieviäkään hengitystieinfektion oireita tai hän kuuluu koronaviruksen kannalta johonkin riskiryhmään.
 • Suosittelemme saapumaan paikalle pelivarusteissa. Pukuhuoneet (3 kpl) ovat tarvittaessa käytössä, mutta pukuhuoneessa voi olla samanaikaisesti vain yhden joukkueen jäseniä, joten tulettehan ajoissa paikalle.
 • Kenttäalue on varattu vain pelaajien ja joukkueiden käyttöön. Muu yleisö on tervetullutta urheilupuistoon.
 • Turnaukseen osallistuvien pelaajien määrää ei ole rajoitettu, mutta kenttäalueella voi olla samanaikaisesti enintään 12 henkilöä/joukkue (ml. mahdolliset valmentajat ja huoltajat). Jos joukkueessa on tätä enemmän pelaajia, tulee heidän vuorotella otteluissa.
 • Alkulämmittelyyn on riittävästi tilaa urheilupuistossa, parhaiten viereisellä nurmikentällä (ks. kuva alla).
 • Tasatunnein alkavien alkulohko-otteluiden vaihtopenkit ovat kentän vasemmassa reunassa (kenttä 1 katukeittön puoleinen reuna, kenttä 2 keskialue) ja puolelta alkavien otteluiden vaihtopenkit ovat kentän oikeassa reunassa (kenttä 1 keskialue ja kenttä 2 Bjönsinpolun puoleinen reuna) urheilupuistosta katsottuna. Kulku kentän keskialueella olevalle vaihtopenkille on kentän urheilupuiston puoleiselta sivulta ja reunassa oleville vaihtopenkeille kuljetaan kentän päädystä (ks. kuva).
 • Osallistuvat joukkueet vastaavat itse oman joukkueensa jäsenten käsienpesusta tai käsien desinfioinnistaennen ja jälkeen otteluiden. Saippuaa ja käsidesiä on turnauspaikalla, mutta myös omia on hyvä ottaa mukaan.
 • Pelaajat eivät kättele vastustajia eivätkä tuomareita.
 • Puhdistamme pelipallot otteluiden välillä.
 • Buffetissa ja hieronnassa /kinesioteippauksessa pyydämme suosimaan kortti- ja MobilePay-maksamista. Käteismaksu on mahdollinen tasarahalla. Hinnat: Kahvi/tee 1,5€, Vesipullo 2€, Pillimehu 1€, Hedelmäkippo 3€, Leivät 3€, Hodari/Piirakka 3€, Makeat Herkut 2€, Kinesioteippaus tai 15 min palauttava hieronta 13 e
 • Huolehdimme asiakaspalvelijoiden käsihygieniasta.
 • Nautitaan jalkapallosta ja pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!