Ladies Framilla

Aika ja paikka

Ladies Framilla -turnaus järjestetään kolmatta kertaa lauantaina 13.6 klo 9-18 välisenä aikana.

Kentän osoite on Masalantie 258, 02430 Masala

Kentän yhteydessä on käytettävissä uudet pukuhuonetilat suihkuineen.

Turnauksen yhteydessä toimii myös buffet, jossa maksuna käy kortti tai käteinen.

Ilmittautuminen

Ilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteessa: naiset.east@fckirkkonummi.fi

Ilmoittautuminen on auki 26.4.2020 asti, ja mukaan otetaan 9 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Turnaus on täynnä, mutta jonoon on mahdollista silti vielä ilmoittautua.

Osallistumismaksu

Turnauksen osallistumismaksu on 180€/joukkue.

Lasku lähetetään joukkueenne yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen ja sen maksamalla 30.4 mennessä vahvistatte osallistumisenne turnaukseen.

Ottelut

Pelitapa 7 vs 7 vapailla vaihdoilla harrastesarjan säännöillä. Alkupelit pelataan kahdessa viiden joukkueen lohkossa, jonka jälkeen pelataan sijoituspelit. Peliaika on 1x25min.

Tervetulleita ovat harrastejoukkueet sekä 5.divaria pelaavat joukkueet. Kentällä voi olla kuitenkin kerralla myös kaksi 4.divarin pelaajaa.

Palkitsemme kolme parasta joukkuetta.

Tervetuloa turnaukseen!

Ps. Turnaukseen ilmoittautuneet joukkueet:

EPS/NaKu
KopsAKATemia