FC Kirkkonummi – T18 (2002-2004)

Tervetuloa FC Kirkkonummi B tyttöjen sivuille (synt 2002-2005)

Joukkueeseen kuuluu 23 innokasta tyttöä. Osallistumme vuosittain piirisarjojen lisäksi erillaisiin turnauksiin ja talvisarjoihin. Harjoittelemme pääsääntöisesti neljä kertaa viikossa ja harjoituksien lisäksi pelaamme turnauksia.

Täällä opimme jalkapalloa, saamme uusia ystäviä, joiden kanssa koetaan iloja ja onnistumisia kuin myös tappioita ja epäonnistumisiakin. Tavoitteenamme on kasvattaa tyttöjämme siten, että jalkapallosta tulee heille elinikäinen harrastus niin pelaajana kuin muuna toimijana.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan. Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloa harjoituksiimme mikäli sinulta löytyy aikaisempaa jalkapallotaustaa!. Yhteistiedot löydät yhteistiedot sivulta.

Pekka Heikkinen
puh.
pekka.heikkinen(a)fckirkkonummi.fi

Jan-Erik Kekki