FC Kirkkonummi – T18 (2003-2005)

Tervetuloa FC Kirkkonummi T18 tyttöjen sivuille (synt 2002-2005)

Joukkueeseen kuuluu 58 innokasta tyttöä. Osallistumme vuosittain piirisarjojen lisäksi erillaisiin turnauksiin ja talvisarjoihin. Harjoittelemme pääsääntöisesti neljä kertaa viikossa ja harjoituksien lisäksi pelaamme turnauksia.

Täällä opimme jalkapalloa, koetaan iloja ja onnistumisia kuin myös tappioita ja epäonnistumisiakin. Tavoitteenamme on kasvattaa tyttöjämme siten, että jalkapallosta tulee heille elinikäinen harrastus niin pelaajana kuin muuna toimijana.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan. Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloa harjoituksiimme mikäli sinulta löytyy aikaisempaa jalkapallotaustaa!

p.s: Kaudella 2020 perustimme YJ joukkoeen HooGee T18 tyttöjen kanssa ja tulemme pelaamaan palloliiton T18/2, T18/3 sekä T18/4 tasoissa.

x x
puh.
(a)fckirkkonummi.fi

Jan-Erik Kekki