FC Kirkkonummi Perhefutis

Perhefutis on lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Perhefutiksessa jokaisella ohjatulla tunnilla lapsella on mukana tuttu ja turvallinen aikuinen – se voi olla myös joku muu kuin lapsen oma vanhempi kuten kummi, pappa, täti, tms. Tärkeintä, että lapsella on turvallinen olo toimia tämän aikuisen kanssa.

Toiminnan tärkein tavoite on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.

Talven Perhefutis 2021-2022

Talven 2021-2022 Perhefutis on suunnattu 2018 -syntyneille ja sitä nuoremmille tytöille ja pojille.

Perhefutiksen talvikausi sunnuntaiaamuisin klo 10.00-10.45 uudistetussa Masalan kuplahallissa hyvissä olosuhteissa.

Masalan kuplahalli (Rusthollintie, 02430 Masala)

Ryhmät, ajat ja toimintakerrat
Sunnuntaina 2.1.2022-24.4.2022 (17 toimintakertaa) klo 10.00-10.45 (ensimmäinen kokoontumiskerta on su 2.1.2022)
VK52 & VK1-16

Varustus
Ulkoliikuntavarusteet ja juomapullo. Oma pallo ekstraa. Seura tuo lainapalloja jokaiselle toimintakerralle.

Ohjaus
Ohjauksesta vastaavat seuran koulutetut ohjaajat.

120€ / lapsi (Sis. harrastepassi + vakuutus)

Vakuutukset
Ainoastaan lapset ovat vakuutettu seuran puolesta.

Ilmoittautuminen on avattu – ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Paikkoja rajoitetusti.