FC Kirkkonummi Ladies West

FC Kirkkonummi Ladies West on aikuisten naisten harrastejoukkue, jossa treenataan jalkapalloa pilke silmäkulmassa, mutta silti tavoitteellisesti. Joukkueemme harjoittelee kesäkaudella kaksi kertaa viikossa, Framnäsin tekonurmikentällä sekä nurmikentällä. Syys- ja talvikaudella harjoittelemme tekonurmella 1-2 kertaa viikossa sekä kerran viikossa koulun liikuntasalissa. Peli-iloa ja -kokemusta saadaan erilaisista turnauksista sekä harjoitusotteluista. Näiden lisäksi pelaamme yhdessä Ladies East -joukkueen kanssa kesäkaudella Palloliiton järjestämässä 11v11 harrastesarjassa.

Jos olet kiinnostunut jalkapalloilusta mahtavassa naisporukassa, tervetuloa mukaan! Joukkoon mahtuvat sekä vasta-alkajat että aiemmin palloa pelanneet. Voit treenata ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi, ennen kuin päätät liitytkö joukkueeseen. Ennen ensimmäisiin treeneihin tuloa voit kysyä lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen naiset.west@fckirkkonummi.fi.

Valmentaja
Dani Aspergren

Anna-Leena Mansikkala

Joukkueenjohtaja (uudet pelaajat)